Vise importskjermbildet automatisk

En enkel innstilling i Preferences avgjør om Lightroom skal vise importskjermbildet automatisk hver gang du kobler et minnekort til maskinen.

Automatisk eller manuelt

Hver av oss har sin egen arbeidsflyt og egne vaner. Noen synes det er best å selv bestemme når importskjermbildet skal starte, mens andre synes det er helt fint at Lightroom vil vise importskjermbildet automatisk – i starten. Når det har gått en stund, og Importskjermbildet starter opp hver gang en USB-enhet kobles til, enten det er disk, minnepinne eller minnekort, bruker begeistringen for automatikken å avta noe.

Dersom Lightroom oppdager et minekort, kamera eller minnepinne, vil Laightroom starte opp og åpne importskjermbildet
Dersom Lightroom oppdager et minekort, kamera eller minnepinne, vil Lightroom starte opp og vise importskjermbildet automatisk

Haken i Preferences kan gjøre at importskjermbildet starter automatisk, når minnepinne, kamera eller minnebrikke kobles til maskinen. Det gjelder også selv om Lightroom er avsluttet.

Det er flere grunner for å koble til en minnepinne. Det kan være at dokumenter skal kopieres. Da er det kanskje irriterende at Lightroom overtar. Kanskje det er like greit å klikke knappen Import, når du skal importere bilder til Lightroom.

Les også

Der er flere tips i kategorien Import. Klikk på kategorien for å se alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen