Smart hurtigmeny i alle moduler

Smart hurtigmeny

Lightroom har noen smarte snarveier, som kan lette bruken av programmet. Du har tilgang til denne Smarte hurtigmenyen i alle moduler.

Hurtigmeny = effektiv navigasjon

I overkant av filmstripen står filnavnet for et aktive bildet, og den viser deg navnet på folderen bildet er lagret i. Dette er samtidig tilgangen til en smart hurtigmeny. Den fungerer i alle moduler av Classic. Den tar deg ikke tilbake til Library, men åpner folderen/Filteret du velger i den modulen du jobber i. Det kan spare deg for å gå fra Develop eller en annen modul tilbake til Library, for å velge folder, og så tilbake til Develop igjen.

Klikk på filnavnet  i overkanten av filmstripen, for å åpne hurtigmeny til sist brukte foldere, Previous import, Quick Collection, osv
Klikk på filnavnet som viser like over filmstripen, for å åpne hurtigmenyen. Den kan vise deg en av de siste folderne, eller et av filtrene, Previous Import, Quick Collecten, osv.

Når du velger en av de siste folderne fra hurtigmenyen i Develop eller en annen modul, vises innholdet i filmstripen. Smart hurtigmeny gir deg mulighet til å fortsette å arbeide med nye bilder, uten å gå tilbake til Library for å velge en annen folder.

Collections er tilgjengelige i venstre sidepanel i alle moduler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen